Roest Engineering

Roest Engineering is ontstaan in het jaar 2010 en is opgericht door Perry Roest.

Perry werkte als Piping Mechanical Specialist voor menig jaar. Na vele jaren werken liet Perry aan zijn nageslacht zien dat HSE een zeer belangrijk aspect is op het werk en in het dagelijks leven.

Na het volgen van een HSE studie in België zijn beide zonen van Perry, Marvin en Bruce Roest, gestart met hun carrière om HSE specialisten te worden.

Na 6 jaar is Marvin erbij gekomen om het bedrijf op te bouwen zoals ze momenteel is. Roest Engineering BVBA was gestart om een wel bekend bedrijf te worden als het gaat over het inhuren van profesioneel HSE personeel. Dit kon dan variëren van HSE supervisors tot HSE managers.

Na 2 jaar werken in België besloten Perry en Marvin om de horizon van het bedrijf te verbreden en zijn begonnen met deze werkzaamheden in Nederland uit te voeren. Roest Engineering BV werd opgericht in 2018.

Onze Visie

Veiligheid is prioriteit, niet alleen voor Roest Engineering BV maar ook voor andere bedrijven.

Om zeker te zijn dat wij bedrijven kunnen koppelen met de best passende individu voor dat project met de juiste aanpak aangaande de kennis en ervaring voor het type uit te voeren werkzaamheden, werkt Roest Engineering BV met een kleine lijst met HSE specialisten. De hoofd reden hiervoor is dat Roest Engineering BV zo veel mogelijk wilt weten van de individu zo dat the match tussen persoon en bedrijf 110% perfect is. Dit gaat uiteraard beide kanten op en daarom streeft Roest Engineering BV naar perfecte communicatie met haar werknemers en klanten.

Roest Engineering BV haar, “mijn deur staat altijd open” policy zal daarbij aanzetten tot tweezijdige communicatie.

Roest Engineering BV is hier om te helpen, dus u kan stoppen met zoeken naar oplossingen en starten met het oplossen.

©2019 Roestengineering.com - Alle Rechten Voorbehouden / Onderdeel van Roest Group Holding BV
nl_NLDutch